Japoniškas veido masažas yra masažo technika, kuri kyla iš tradicinės japonų medicinos. Ši masažo forma yra skirta veido odos sveikatai gerinti ir tonizuoti veido raumenis. 


Japoniškas veido masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Atgaivinkite odą ir atsipalaiduokite su mūsų profesionaliu japonišku veido masažu


Japoniškas veido masažas, kylantis iš Japonijos tradicijų, yra skirtas pagerinti odos būklę ir suteikti atsipalaidavimo pojūtį. Jis naudoja subtilius ir švelnius judesius, siekiant atpalaiduoti veido raumenis ir pagerinti kraujotaką. Procedūra taip pat gali padėti sumažinti patinimą ir stresą veido srityje, suteikiant jums atsipalaidavimo pojūtį.

Profesionalūs japoniško veido masažo specialistai naudoja specialias technikas, kuriomis siekiama geriausių rezultatų jūsų odai. Prieš pradedant procedūrą, rekomenduojama pasitarti su specialistu, kad būtų suderinti jūsų asmeniniai poreikiai ir pasirinkta tinkamiausia procedūra.


Spindinčios odos paslaptis: japoniškas veido masažas Jums!


Japoniškas veido masažas yra subtili ir specifinė masažo technika. Tai masažas, kuris siekia pagerinti odos būklę veido srityje. Šis masažas naudoja švelnius judesius ir tam tikras manipuliacijas, kad būtų atpalaiduoti veido raumenys, skatinama kraujotaka ir pagerinama odos išvaizda. Japoniškas veido masažas siekia sumažinti patinimą, atpalaiduoti raumenis ir suteikti sveikesnės, šviežios odos išvaizdą.

Jis taip pat gali padėti sumažinti stresą veido srityje, suteikiant jums atsipalaidavimo ir gaivumo pojūtį. Kadangi tai subtili procedūra, svarbu rinktis patyrusį specialistą, kuris galėtų jums suteikti tinkamą masažo formą atsižvelgiant į jūsų individualius poreikius.


Japoniškas veido masažas - kaip pasirinkti tinkamą specialistą?


Japoniško veido masažo specialisto pasirinkimas yra svarbus žingsnis siekiant kokybiškos procedūros. Norint pasirinkti tinkamą specialistą, būtina atkreipti dėmesį į keletą svarbių dalykų:

Patirtis ir išsilavinimas: Ieškokite specialisto, kuris turi atitinkamą išsilavinimą ir sertifikatus japoniško veido masažo srityje. Patyręs specialistas su žiniomis apie šią konkrečią procedūrą galės suteikti efektyvų ir saugų masažą.

Reputacija: Ištirkite specialisto reputaciją. Atsiliepimai iš ankstesnių klientų arba rekomendacijos gali suteikti vertingos informacijos apie jo darbo kokybę.

Konsultacija: Prieš pradedant procedūrą, geriausia pasikonsultuoti su specialistu. Tai suteiks galimybę išsiaiškinti jo požiūrį į procedūrą, aptarti jūsų lūkesčius ir individualius poreikius.

Higienos ir saugos standartai: Būtinai įsitikinkite, kad specialistas laikosi higienos ir sterilumo taisyklių procedūros metu, nes tai yra svarbus aspektas procedūros saugumui.

Poreikių atitikimas: Pasirinkite specialistą, kuris geriausiai atitinka jūsų poreikius ir lūkesčius. Jis turėtų gebėti pasiūlyti būtent tai, ko jums reikia.

Rinkdamiesi specialistą, kuris atitinka šiuos kriterijus, galėsite būti tikri, kad esate gerose rankose ir gausite aukštos kokybės ir saugią procedūrą.


Japoniško veido masažo kaina


Japoniško veido masažo kaina gali skirtis priklausomai nuo įvairių veiksnių, įskaitant specialisto patirtį, procedūros trukmę, regioną bei vietą, kurioje teikiama paslauga.

Įprastai vienos japoniško veido masažo sesijos kaina gali svyruoti nuo kelių iki keliolikos dešimčių eurų. Tačiau kainos gali skirtis, priklausomai nuo pasirinkto specialisto patirties ir vietos, kurioje teikiama procedūra. Taip pat, gali būti pateikiami įvairūs pasiūlymai, įskaitant paketinius, tiems, kurie nori reguliariai lankytis masažo sesijose.

Prieš pasirenkant procedūrą, svarbu išsiaiškinti išsamias procedūros kainos detales su specialistu, kad nebūtų netikėtų išlaidų ir būtų aišku, ką apima procedūra bei kokią kainą ji turi. Tai suteiks aiškesnį vaizdą apie tai, kiek reikia investuoti į šią paslaugą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.