Kobido veido masažas yra unikali japoniška veido masažo technika, skirta gerinti odos būklę ir pagerinti veido išvaizdą. 

Kobido veido masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Atgaivinkite odą ir sumažinkite raukšles su profesionaliu Kobido masažu


Kobido masažas - tai specialus masažas, kuris pasižymi tam tikromis technikomis, skirtomis atpalaiduoti veido raumenis, stimuliuoti kraujotaką ir pagerinti odos išvaizdą.

Kobido masažas yra subalansuotas ir minkštas, padedantis sumažinti raukšles ir stiprinti veido kontūrus. Ši masažo technika taip pat skatina kraujotaką, todėl odos ląstelės gauna daugiau deguonies ir maistinių medžiagų, ir tai padeda atkurti odą ir sumažinti raukšles.

Profesionalūs Kobido masažo specialistai naudoja specialias rankų judesio technikas, kad pagerintų odos būklę ir suteiktų atpalaidavimą. Masažas yra skirtas ne tik atpalaiduoti raumenis, bet ir veikia odos sluoksnius, skatindamas jaunatvišką odos išvaizdą.


Pasitikėkite mūsų Kobido masažo ekspertais - rezultatas, kurį įsimylėsite


“Pasitikėkite mūsų Kobido masažo ekspertais - rezultatas, kurį įsimylėsite” – tai kvietimas pasikliauti profesionaliais Kobido masažo specialistais. Jie siekia teikti aukščiausio lygio paslaugas, kuriomis mėgausitės ir kurios jums atneš teigiamus rezultatus.

Šie masažo ekspertai yra puikiai apmokyti ir su dideliu dėmesiu atlieka Kobido masažo procedūras, siekdami suteikti jums atpalaiduojančią ir veido odą atgaivinančią patirtį. 

Kobido masažas – tai ne tik veido odos atkūrimo būdas, bet ir malonus ir atpalaiduojantis būdas rūpintis savo oda. Mes tikime, kad šios paslaugos padės jums jaustis geriau ir suteiks jums rezultatus, kuriuos vertinsite bei įsimylėsite. Leiskite padėti jums pasiekti norimą odos grožį su profesionaliais ir patyrusiais Kobido masažo ekspertais.


Japoniškas kobido masažas - kada rekomenduojama atlikti?


Japoniškas Kobido masažas rekomenduojamas tiems, kurie siekia pagerinti odos išvaizdą, mažinti raukšles, atsipalaiduoti ir atgaivinti veido odą. Tai yra švelnus ir subalansuotas masažas, todėl jis gali būti naudingas daugeliui žmonių, tačiau yra tam tikrų atvejų, kai jis gali būti ypač naudingas.

Paprastai Kobido masažas gali būti naudingas tiems, kurie nori: mažinti raukšles ir pagerinti odos tekstūrą; sumažinti veido įtampą ir stresą; palaikyti odos tonusą ir elastingumą; skatinti kraujotaką ir limfos nutekėjimą veido srityje; atsigauti po ilgų darbo dienų ar streso.

Tačiau reikėtų nepamiršti, kad yra tam tikrų atvejų, kai masažas gali būti nepageidaujamas arba reikalingas ypatingas atsargumas. Pavyzdžiui, žmonėms su odos ligomis, pūlingais spuogais ar nudegimais, gali būti geriau pasitarti su gydytoju prieš atliekant Kobido masažą.


Kobido veido masažo kaina


Kobido veido masažo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo paslaugų teikėjo, vietos, jo patirties ir naudojamų produktų kokybės. Dažniausiai kainos svyruoja nuo kelių iki keliolikos dešimčių ar net šimtų eurų už vieną sesiją.

Kainos gali apimti ne tik pačią procedūrą, bet ir specialisto konsultaciją, specialius produktus arba paslaugas, skirtas odos priežiūrai prieš ir po masažo.

Svarbu atkreipti dėmesį, kad į kainą taip pat gali būti įtraukti įvairūs pasiūlymai, paketai ar nuolaidos, ypač jei klientas pasirenka daugiau nei vieną masažo sesiją. Prieš pasirenkant paslaugų teikėją, svarbu išsiaiškinti, kas įeina į kainą, kad išvengtumėte netikėtų išlaidų. Taip pat svarbu įsitikinti, kad specialistas yra profesionalus, sertifikuotas ir turi teigiamų atsiliepimų, užtikrinančių aukštą paslaugų kokybę.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.