Botulino injekcijos tai procedūra, kurioje botulino toksinas įšvirkščiamas į raumenis tam, kad sumažintų raumenų susitraukimus. Ši procedūra dažnai naudojama kosmetikos tikslais norint sumažinti raukšles ir suteikti odai glotnesnį ir jaunatviškesnį atspalvį.

Botulino injekcijos

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Raukšlių mažinimas su botulino injekcijomis - greitas ir ilgalaikis rezultatas


Botulino injekcijos yra populiarus metodas mažinant raukšles veido srityje. Jos gali greitai ir ilgam sumažinti raukšles, suteikti veidui jaunatviškesnę išvaizdą.

Botulino toksinas, įvedamas į raumenis, sustabdo nervų signalų perdavimą raumenims, dėl ko raumenys atpalaiduoja. Tai sumažina raukšles, ypač veido judesių srityse, tokiose kaip antakiai, kakta ar šoniniuose veido plotuose.

Daugelis pacientų pastebi greitą efektą po procedūros, tačiau svarbu atkreipti dėmesį, kad tai yra laikinas rezultatas. Rezultatai išlieka kelias savaites ar kelis mėnesius, priklausomai nuo individualių organizmo savybių ir injekcijos vietos. Siekiant išlaikyti pastebimus ir ilgalaikius rezultatus, rekomenduojama reguliariai kartoti procedūrą pagal gydytojo rekomendacijas. 


Pasitikėkite mūsų profesionalais: botulino injekcijos Jums suteiks švelnią odą


Mūsų profesionalų komanda įsipareigoja suteikti jums botulino injekcijų paslaugą, kurios rezultatas – švelni, mažiau raukšlių turinti oda. Mes siekiame atlikti procedūrą saugiai ir kokybiškai, norėdami suteikti jums jaunatvišką ir glotnų veidą. Pasitikėkite mūsų patirtimi ir įgūdžiais, siekiant norimų ir natūralių rezultatų.


Butolino injekcijos - kodėl verta rinktis?


Botulino injekcijos yra populiarus kosmetinis gydymas, nes jos siūlo daug privalumų:

Raukšlių mažinimą: Botulino injekcijos gali sumažinti raukšles veido srityje, suteikiant odai glotnesnę ir jaunatviškesnę išvaizdą.

Greitą rezultatą: Po injekcijos, rezultatai pasireiškia greitai. Daugelis pacientų pastebi pagerėjimą per keletą dienų.

Minimalų poprocedūrinį laikotarpį : Beveik iš karto po injekcijos pacientas gali grįžti į kasdienį gyvenimą be didelio reabilitacijos laiko .

Mažiau invazinis nei chirurginis gydymas: Botulino injekcijos yra mažiau invazinis būdas mažinti raukšles, lyginant su chirurginiais metodais.

Patikimumas ir saugumas: Jei procedūrą atlieka kvalifikuotas specialistas, botulino injekcijos yra saugios ir efektyvios.

Svarbu pabrėžti, kad ši procedūra turėtų būti atliekama tik patyrusių specialistų, atsižvelgiant į individualius paciento poreikius.


Pasiruošimas botulino injekcijoms ir priežiūra po



Botulino injekcijų procedūra paprastai apima šiuos etapus:

Konsultacija su specialistu: Pirmas žingsnis yra konsultacija su kvalifikuotu gydytoju arba dermatologu, kuris įvertins jūsų odos būklę ir poreikius bei aptars procedūros metodus ir tikslus.

Procedūra: Injekcijos gali būti šiek tiek skausmingos, tačiau dažniausiai nereikia anestezijos. Svarbu pasitikėti specialistu ir išlaikyti ramybę.

Po procedūros: Specialistas gali nurodyti, kaip elgtis po injekcijos, pvz., laikiną šildymo priemonių ar intensyvių pratimų vengimą, kad botulino toksinas galėtų veikti geriau.

Laikykitės specialisto nurodymų dėl galimų šalutinių poveikių, pvz., nereikalingos veido trinties, įdegio, alkoholio vartojimo ar intensyvaus pratimų atlikimo po procedūros.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.