Vakuuminis veido masažas yra masažo procedūra, naudojanti specialius vakuuminio efekto prietaisus, siekiant paskatinti odos tonusą ir kraujotaką veide. Ši masažo technika pagrįsta vakuuminio efekto sukūrimu ant odos paviršiaus, naudojant specialų prietaisą, kuris sukuria tam tikrą spaudimą ar vakuumo poveikį.

Vakuuminis veido masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Jūsų kelias į sveiką ir gražią odą - vakuuminis veido masažas


Vakuuminis veido masažas – tai puikus būdas palaikyti odos tonusą ir sveikatą. Procedūra yra ne tik maloni ir atpalaiduojanti, bet ir gali turėti naudingų efektų.

Vakuuminis masažas stimuliuoja kraujotaką, pagerina odos spalvą ir tekstūrą bei padeda sumažinti raukšles. Tai taip pat gali sumažinti patinimus ir paspartinti toksinų iš organizmo išsiskyrimą. Toks švelnus masažas ne tik atpalaiduoja odos raumenis, bet ir suteikia natūralų veido atjauninimo efektą.

Kadangi procedūra yra švelni, dauguma žmonių ją patiria kaip malonią ir atpalaiduojančią. Svarbiausia – konsultuotis su specialistu, kuris galės pritaikyti procedūrą jūsų individualiems poreikiams ir odos būklei, užtikrindamas optimalų rezultatą. Turint specialisto patirtį, vakuuminis veido masažas gali būti puikus pasirinkimas siekiant sveikos, švytinčios odos.


Profesionali odos priežiūra: pasitikėkite vakuuminio veido masažo ekspertais


Vakuuminis veido masažas reikalauja žinių ir patirties. Pasitikėdami ekspertais šioje srityje, galite tikėtis ne tik kokybiškos ir nuodugnios procedūros, bet ir individualizuoto požiūrio į jūsų odos poreikius.

Specialistai ne tik atlieka masažą, bet ir teikia patarimus dėl jūsų odos būklės priežiūros namuose. Jie gali pasiūlyti tinkamus produktus ir priemones, kuriomis galėsite palaikyti sveiką ir švytinčią odą tarp masažo sesijų.

Svarbu rinktis patyrusius vakuuminio veido masažo specialistus, kurie sugeba atskleisti procedūros naudą jūsų odai ir kuriems rūpi klientų sveikata bei gerovė. Įsitikinkite, kad pasitikėjote tikrais ekspertais, siekiant patirti visavertę ir efektyvią vakuuminio veido masažo procedūrą.


Vakuuminis veido masažas - kas tai ir kaip vyksta?


Vakuuminis veido masažas yra procedūra, naudojanti specialius vakuuminio poveikio prietaisus veido odos pagerinimui. Masažas atliekamas su stikliniais arba silikoniniais puodeliais, kurie sudaro tam tikrą vakuumo efektą ant odos.

Procedūros metu specialistas uždeda puodelius ant veido ir naudoja vakuumą, kuris sukuria tam tikrą spaudimą arba traukimą. Tai padeda pagerinti kraujotaką, atpalaiduoti raumenis ir didina ląstelių atsinaujinimą.

Vakuuminis masažas gali būti atliekamas švelniai arba energingiau, priklausomai nuo paciento poreikių ir būklės. Tai gali būti malonus ir atpalaiduojantį pojūtį suteikiantis procesas, kuris taip pat padeda sumažinti raukšles, gerina odos tonusą ir suteikia švytinčią išvaizdą. 


Vakuuminis veido masažas - kokie privalumai ir kaina


Vakuuminio veido masažo privalumai gana įvairūs. Ši masažo procedūra padeda:

Paskatinti kraujotaką veide ir pagerinti odos tekstūrą.

Sumažinti patinimus ir raukšles.

Atkurti odos elastingumą ir tonusą.

Atpalaiduoti raumenis ir sumažinti įtampą veide.

Skatinti odos ląstelių atsinaujinimą ir regeneraciją.

Dėl šių privalumų vakuuminis veido masažas dažnai yra vertinamas kaip procedūra, kuri padeda palaikyti sveiką odą ir jaustis geriau.

Kaina už vakuuminį veido masažą gali skirtis priklausomai nuo klinikos, terapeuto patirties, regiono ir paslaugų kokybės. Vidutinė vienos sesijos kaina Lietuvoje gali svyruoti nuo apie 30 iki 80 eurų. Svarbu atkreipti dėmesį, kad kaina gali skirtis ir atsižvelgiant į papildomas paslaugas ar sesijos trukmę. Prieš renkantis paslaugą, svarbu pasikonsultuoti su specialistu ir nuspręsti pagal individualius poreikius bei numatytus rezultatus.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.