Deimantinė mikrodermabrazija yra odos procedūra, kurios metu  naudojamas specialus prietaisas su deimantinėmis galvutėmis, skirtas švelniai pašalinti odos sluoksnius. Tai yra švelnus odos eksfoliacijos būdas, siekiant pašalinti negyvas odos ląsteles, pagerinti odos tekstūrą ir palengvinti raukšles bei pigmentaciją.

Deimantinė mikrodermabrazija

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

5 privalumai, dėl kurių verta išbandyti deimantinę mikrodermabraziją


Deimantinė mikrodermabrazija turi keletą privalumų, dėl kurių verta apsvarstyti jos naudojimą:

Odos atnaujinimas: Procedūra padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, suteikdama odai šviežią išvaizdą ir pagerindama odos tekstūrą.

Smulkių raukšlių mažinimas: Deimantinė mikrodermabrazija gali sumažinti smulkias raukšles, suteikiant odai lygesnį paviršių ir jaunatviškesnį išvaizdą.

Pigmentacijos problemų mažinimas: Procedūra gali padėti sumažinti pigmentacijos problemas, tokius kaip odos dėmės ar nelygumai.

Gydomasis poveikis spuogams: Deimantinė mikrodermabrazija gali padėti švelniai išvalyti poras ir sumažinti spuogų atsiradimą.

Skatinama kolageno gamyba: Procedūra stimuliuoja odos kolageno, padedančio išlaikyti odos elastingumą ir jaunatviškumą, gamybą. 


Kiek sesijų reikia norint pasiekti norimą rezultatą su deimantinės mikrodermabrazija?


Deimantinės mikrodermabrazijos efektyvumas ir poreikis dėl sesijų skaičiaus gali labai skirtis priklausomai nuo odos būklės, norimų rezultatų ir naudojamos įrangos galimybių.

Dažnai rekomenduojama atlikti sesijas tam tikrais  laiko intervalais, leidžiančias odai atsinaujinti. Paprastai, siekiant matomų rezultatų, gali reiėti daugiau nei vienos sesijos, ypač jei norima spręsti tam tikras odos problemas ar siekti gilesnio atnaujinimo.

Specialistai gali rekomenduoti reguliarias sesijas, o kartais pakanka netgi vienos ar dviejų sesijų, kad būtų pastebimi tam tikri odos pagerėjimai. Tačiau kai kuriems asmenims gali prireikti daugiau sesijų, ypač norint išspręsti specifines odos problemas, tokią kaip raukšlės, pigmentacija ar spuogai.


Įspūdingi rezultatai per 2 savaites: kaip deimantinė mikrodermabrazija keičia odą


Deimantinė mikrodermabrazija gali suteikti pastebimus odos pokyčius jau per 2 savaites, tačiau tai gali skirtis priklausomai nuo individualių odos savybių ir atlikto gydymo intensyvumo. Keletas potencialių pokyčių, kuriuos galite pastebėti:

Odai suteiktas blizgesys: Po deimantinės mikrodermabrazijos odos paviršius gali tapti šviesesnis ir labiau blizgantis, nes procedūra pašalina negyvas odos ląsteles, leisdama atsiskleisti sveikai odai.

Odos tekstūros gerinimas: Galite pastebėti, kad oda tapo švelnesnė ir lygesnė, nes procedūra padeda pašalinti odos nevienodumus ir išlyginti tekstūrą.

Mažesnės raukšlės ir spuogų pėdsakai: Procedūra gali sumažinti smulkias raukšles ir spuogų pėdsakus, tačiau tai gali priklausyti nuo odos būklės ir gydymo intensyvumo.

Odos spalvos lyginimas: Gali būti pastebimas odos spalvos lyginimas, sumažėjus pigmentacijos dėmėms ar nevienodumams.


Kaip pasiruošti ir ko tikėtis po deimantinės mikrodermabrazijos procedūros?


Pasiruošimas deimantinės mikrodermabrazijos procedūrai yra svarbus tam, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai. Štai keli patarimai:

Konsultacija: Prieš procedūrą konsultuokitės su specialistu, kad būtų aptarta jūsų odos būklė ir procedūros eiga.

Saulės apsauga: Keletą savaičių prieš procedūrą venkite stiprių saulės spindulių, kad sumažintumėte odos jautrumą.

Nenaudokite odos eksfoliantų:  Venkite naudoti stiprius odos eksfoliantus ar kitus stiprius veido pilingus kelias dienas prieš procedūrą,

Galutiniai rezultatai dažnai pasireiškia po kelių dienų ar net savaičių, todėl būkite kantrūs ir laukite norimų pokyčių.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.