Miofascialinis veido masažas yra procedūra, kuria siekiama palengvinti įtampą veido raumenyse ir raiščiuose. Šio masažo technika siekiama atpalaiduoti įtemptus veido raumenis ir raiščius, pagerinti kraujotaką ir sumažinti stresą veido srityje.

Miofascialinis veido masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Miofascialinis veido masažas: stiprinkite odą ir sumažinkite įtampą


Miofascialinis veido masažas yra skirtas atpalaiduoti veido raumenis ir raiščius, skatinti kraujotaką ir pagerinti odos išvaizdą.

Miofascialinis veido masažas naudoja švelnius judesius, siekiant atpalaiduoti gilias raumenų įtampas, kurie gali sukelti įvairius diskomfortus veide. Šis masažas gali būti naudingas norint sumažinti įtampą ir pagerinti odos tonusą bei tekstūrą.

Procedūra taip pat gali padėti sušvelninti raukšles, kadangi atpalaiduoti raumenis gali padėti sumažinti įtempimą. Svarbu pasitarti su specialistu, kad būtų parinktas tinkamas masažo metodas atsižvelgiant į individualius odos poreikius ir pasiekti geriausi rezultatai.


Miofascialinis veido masažas - kas tai ir kaip vyksta?


Miofascialinis veido masažas  - ti technika, kuri naudoja subtilius judesius ir manipuliacijas, siekiant pagerinti odos būklę.

Masažas vyksta švelniais, lėtais judesiais, nukreiptais į veido raumenis ir raiščius. Tai gali būti atliekama rankomis arba naudojant specialius masažo įrankius. Specialistas siekia atpalaiduoti raumenis, kuriuose gali kauptis įtampa, ir taip pagerinti kraujotaką veido srityje.

Šis masažas taip pat gali būti naudingas sumažinant stresą veido srityje, atpalaiduojant įtemptus raumenis ir gerinant odos tonusą. Procedūra yra maloni ir dažnai gaivinanti, suteikianti jums atsipalaidavimą ir gerą savijautą.


Gaukite ilgalaikius rezultatus su profesionaliu miofascialiniu veido masažu


Miofascialinis veido masažas yra skirtas atpalaiduoti gilesnius raumenų sluoksnius ir raiščius, skatinant natūralų odos atsinaujinimą. Naudojamos švelnios, subtilios technikos, kad būtų sumažintas įtempimas, pagerinta kraujotaka veido srityje ir stimuliuotas natūralus odos tonusas.

Pasirinkus profesionalų miofascialinį veido masažą, galima pastebėti ilgalaikius rezultatus, tokius kaip sumažėjusi įtampa, gerėjanti odos tekstūra bei elastingumas. Tačiau reikėtų suprasti, jog siekiant ilgalaikių rezultatų gali prireikti reguliarių masažo sesijų. Patartina konsultuotis su specialistu, kad būtų sukurta individuali programa, atitinkanti jūsų odos poreikius ir siekianti ilgalaikių naudingų rezultatų.


Miofascialinio veido masažo privalumai ir kaina


Miofascialinio veido masažo pagrindiniai privalumai:

Įtampos mažinimas: Miofascialinis veido masažas padeda atpalaiduoti dideles raumenų ir raiščių įtampas, taip suteikiant atsipalaidavimą ir sumažinant stresą veido srityje.

Odos gerinimas: Ši procedūra padeda pagerinti odos elastingumą, tekstūrą ir tonusą, prisideda prie odos sveikatos ir jaunatviškos išvaizdos.

Kraujotakos skatinimas: Masažas gali pagerinti kraujotaką veido srityje, pagerinant deguonies ir maistinių medžiagų pristatymą į odos ląsteles.

Procedūra gali suteikti malonumo pojūtį, kuris gaunamas atpalaiduojant veido raumenis.

Miofascialinio veido masažo kaina gali skirtis priklausomai nuo vietos, paslaugų teikėjo, paslaugų paketo ir regiono, kuriame yra siūloma procedūra. Įprastai vienos procedūros kaina svyruoja nuo kelių iki keliolikos dešimčių eurų. Tačiau kainos gali kisti priklausomai nuo naudojamų produktų, specialisto patirties ir klinikos reputacijos. Galimos nuolaidos arba pasiūlymai reguliarių ar paketinių procedūrų klientams.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.