Mikroadatinė mezoterapija yra procedūra, kuri naudoja mikrones adatas, kad įvestų veido odos reikalingas medžiagas giliau, siekiant pagerinti odos būklę. Tai yra mezoterapijos rūšis, kurioje naudojamos labai plonos adatos, mažesnės ir švelnesnės nei tradicinės adatinės mezoterapijos atveju.

Mikroadatinė mezoterapija

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Atgaivinkite odą ir sumažinkite raukšles su mūsų mikroadatine mezoterapija


Mūsų mikroadatinė mezoterapija yra puikus būdas atgaivinti odą ir sumažinti raukšles. Ši procedūra leidžia įvesti veido odai reikalingas medžiagas giliau, taip padedant pagerinti odos būklę.

Naudojant šią procedūrą, mes siekiame įvesti į odą drėkiklius, vitaminus ir kitas naudingas medžiagas per plonas adatas. Tai gali padėti pagerinti odos tonusą, tekstūrą ir sumažinti raukšles, suteikiant odai jaunatviškesnį ir šviesesnį atspalvį.

Pasitikėkite mūsų mikroadatinės mezoterapijos paslaugomis, kad jūsų oda atgautų sveikumą ir jaunatvišką išvaizdą. Mūsų specialistai yra pasiruošę padėti jums pasiekti geriausius rezultatus.


Spindinčios odos puoselėjimas: mikroadatinė mezoterapija Jums!


Mikroadatinė mezoterapija yra puikus būdas puoselėti odą ir suteikti jai spindesio. Ši procedūra leidžia pristatyti į odą drėkiklius, vitaminus ir kitas naudingas medžiagas per plonas adatas.

Ši procedūra gali padėti pagerinti odos būklę, mažinant raukšles, didinant jos hidrataciją ir atnaujinant jos tekstūrą. Leiskite mums padėti Jums pasiekti spindinčią odą, kurią Jūs vertinate!


Mikroadatinė mezoterapija: profesionali procedūra, kuri suteikia natūralų rezultatą


Mikroadatinė mezoterapija yra profesionali procedūra, kuri puikiai derina technologijas ir natūralius rezultatus. Ši procedūra leidžia pristatyti veido odai naudingas medžiagas per plonas adatas, o tai gali padėti pagerinti odos būklę ir jos išvaizdą.

Pasitelkiant profesionalius įgūdžius ir tinkamą mezoterapijos įrangą, ši procedūra yra skirta suteikti jums natūralius ir sveikus rezultatus. Ji padeda drėkinti odą, mažina raukšles ir pagerina odos struktūrą bei tonusą, atkuriant natūralų grožio spindesį.

Pasitikėkite mūsų profesionalų komanda ir mūsų įsipareigojimu suteikti jums kokybišką ir natūralų odos atnaujinimą.


Mikroadatinės mezoterapijos kaina


Mikroadatinės mezoterapijos kaina gali labai skirtis priklausomai nuo klinikos, miesto, naudojamų medžiagų ir procedūros apimties. Lietuvoje mikroadatinės mezoterapijos kaina gali svyruoti nuo kelių iki kelių šimtų eurų už sesiją.

Rekomenduojama išsiaiškinti klinikų kainodaros principus ir gauti išsamią informaciją apie tai, kas įeina į procedūros kainą, kad būtų išvengta nesusipratimų dėl galutinės sumos. Patariame konsultuotis su specialistu, kad būtų gauta tiksli informacija apie procedūros kainą pagal jūsų individualius poreikius.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.