Rūgštinis veido valymas yra procedūra, kuria metu naudojamos rūgštys, norint pašalinti mirusias odos ląsteles, drėkinti odą ir pagerinti jos tekstūrą. Ši procedūra padeda atnaujinti veido odą, pašalinti raukšles, spuogų pėdsakus ir pigmentacijos dėmes, taip suteikiant odai šviežią ir jaunatvišką išvaizdą.

Rūgštinis veido valymas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Rūgštinis veido valymas: Jūsų kelias į nepriekaištingą odą


Rūgštinis veido valymas yra puikus būdas pagerinti odos būklę ir pasiekti nepriekaištingą išvaizdą. Ši procedūra padeda atnaujinti odą, sumažinti raukšles, išlyginti odos tekstūrą ir pašalinti pigmentacijos dėmes. Rūgštinis valymas veido odai veikia keliais būdais: rūgštys pašalina mirusias odos ląsteles ir atskleidžia sveiką ir šviesią odą po jomis. Tai pagerina odos tekstūrą ir spalvą.

Kai kurie rūgščių tipai gali padėti pagerinti odos drėkinimą, kuris yra svarbus išlaikant odą minkštą ir švelnią. Rūgštys gali sumažinti raukšles ir atjauninti odą, suteikiant jai jaunatvišką išvaizdą.

Rūgštinis veido valymas gali padėti sumažinti saulės pažeidimų, spuogų ar pigmentacijos dėmių išvaizdą.

Pasitikėkite ekspertais, kurie atliks rūgštinį veido valymą, kad jūsų oda spindėtų sveikumu ir grožiu. 


Sveika oda su rūgštinio veido valymo procedūromis - išbandykite šiandien!


Rūgštinis veido valymas yra puikus būdas pasiekti sveiką, šviesią ir jaunatvišką odą. Tai puikus būdas atnaujinti odą ir suteikti jai sveikumo bei grožio spindesį.

Profesionalūs ekspertai yra pasirengę padėti jums pasiekti šiuos rezultatus su rūgštinio veido valymo procedūromis. Pasitikėkite mūsų profesionalais ir išbandykite šią efektyvią odos priežiūros procedūrą jau šiandien. Jūsų oda tai verta! Susisiekite su mumis, kad suplanuotumėte savo rūgštinio veido valymo sesiją.


Rūgštinis veido valymas, kuo išsiskiria nuo kitų?


Rūgštinis veido valymas (arba rūgštinis veido pilingas) yra odos priežiūros procedūra, kuri skiriasi nuo kitų odos priežiūros metodų keletu būdų:

Eksfoliacija (mirusių ląstelių pašalinimas) su rūgštimis: Rūgštinis veido valymas daugiausia remiasi rūgščių naudojimu odos eksfoliacijai. Šios rūgštys padeda pašalinti mirusias odos ląsteles, atskleisdamos sveiką ir šviesią odą. Tai skiriasi nuo mechaninės eksfoliacijos, kai naudojami šveitikliai ar šluostės.

Giliai veikiantys ingredientai: Rūgštinės procedūros gali prasiskverbti giliau į odą nei kiti odos priežiūros produktai. Jos gali padėti pagerinti odos tekstūrą ir išlyginti spuogų randus bei pigmentacijos dėmes.

Saulės pažeidimų gydymas: Rūgštinis veido valymas dažnai naudojamas gydant saulės pažeidimus, spuogų pėdsakus ir kitas odos problemas. Jis gali padėti sumažinti pigmentacijos dėmes ir odos nelygumus.

Individualus požiūris: Rūgštinio veido valymo formulės ir koncentracijos gali būti pritaikomos pagal konkretaus paciento odos tipą ir poreikius. Tai leidžia pasiekti individualizuotą odos priežiūros planą.

Minimalus atkūrimo laikotarpis: Po rūgštinio veido valymo dažniausiai nereikia ilgo atkūrimo laikotarpio. Daugelis žmonių gali greitai grįžti prie savo kasdienio gyvenimo.

Reikia paminėti, kad rūgštinis veido valymas turi būti atliekamas kvalifikuoto specialisto arba gydytojo. Tai užtikrina saugumą ir geriausius rezultatus. 


Rūgštinio veido valymo eiga ir kaina


Rūgštinio veido valymo eiga ir kaina skiriasi  priklausomai nuo gydytojo ar kosmetologo, naudojamų produktų ir pasirinktos procedūros tipo. Tačiau yra bendros gairės dėl rūgštinio veido valymo procedūros eigos ir potencialių kainų Lietuvoje:

1. Konsultacija: Procedūra prasideda nuo konsultacijos su gydytoju ar kosmetologu. Šiame etape specialistas įvertina jūsų odos būklę, nustato poreikius ir pasiūlo tinkamiausią rūgštinio veido valymo procedūrą.

2. Valymas ir paruošimas: Prieš procedūrą jūsų veidas bus išvalomas ir paruošiamas. Tai apima odos nuvalymą, kad būtų pašalinti nešvarumai.

3. Rūgščių taikymas: Specialus rūgščių mišinys ar produktas bus tepamas ant jūsų odos. Šis mišinys gali būti pritaikytas konkrečioms jūsų odos problemoms, tokioms kaip raukšlės, pigmentacijos dėmės ar spuogai.

4. Procedūros laikas: Rūgštinio veido valymo procedūra trunka nuo 15 iki 30 minučių, priklausomai nuo naudojamos rūgšties tipo ir koncentracijos.

5. Neutralizavimas: Po tam tikro laiko rūgštis bus neutralizuojama, nuvaloma ir nuplaunama, kad būtų sustabdytas jos veikimas.

6. Drėkinimas ir apsauga: Procedūros pabaigoje specialistas taikys drėkinančią arba apsauginę odos priemonę, kad sumažintų galimus dirginimo požymius ir užtikrintų odos atsigavimą.

Rūgštinio veido valymo kaina gali svyruoti nuo 100 iki 300 eurų už vieną sesiją, priklausomai nuo daugelio veiksnių, įskaitant pasirinktą procedūros tipą, specialisto kvalifikaciją ir geografinę vietą.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.