Cheminis veido valymas yra procedūra, kuri naudoja specialius rūgščių mišinius ir kitus cheminės ekfoliacijos (negyvų ląstelių šalinimo) metodus, siekiant pagerinti odos būklę, atnaujinti ją ir sumažinti odos problemų požymius.

Cheminis veido valymas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Sveika oda be streso: profesionalus cheminis veido valymas Jums


Cheminis veido valymas yra vienas iš būdų išsaugoti odą sveiką ir spindinčią. Tai procedūra, kurios metu,  pasitelkiant specialias rūgštis ir kitus cheminio pilingo metodus, švelniai pašalinami nešvarumai ir negyvos odos ląstelės, pagerinant odos išvaizdą ir jos tekstūrą. Profesionalus cheminis veido valymas atliekamas atsargiai, atsižvelgiant į individualius odos poreikius, siekiant sumažinti bet kokį streso poveikį odai.

Pasitikėkite profesionalais, kurie atliks cheminį veido valymą atsižvelgdami į jūsų individualius poreikius. Jų tikslas - suteikti jums nepriekaištingą odos būklę be jokio streso ar rūpesčių. 


Atnaujinkite savo išvaizdą su mūsų cheminiu veido valymu - rezultatai, kurių verta laukti


Cheminis valymas – tai vaisių rūgštys, augaliniai enzimai, fermentai, kuriuos kosmetologas užtepa ant veido ir palieka, kad priemonė „nuvalytų“ viską, ko nereikia. Priemonės pašalina mirusias ląsteles ir atveria poras. 

Cheminis veido valymas – nereiškia, jog oda valoma kokiais cheminiais preparatais. Čia tiesiog turima omeny, jog tai kosmetikos priemonėmis vykdomas valymas be trynimo rankomis. Pavyzdžiui, naudojant augalinių fermentų kaukę nuvalomas miręs epidermio sluoksnis – žvyneliai. Mirus ląstelei, svarbu padėti jai pasišalinti, kad iš gilesnio odos sluoksnio į jos vietą iškiltų nauja ląstelė. 

Jei reikia, po cheminio valymo vykdomas mechaninis valymas – t. y. rankomis pašalinami vienetiniai spuogai, juodi taškai ant smakro ar nosies, kai kurios poros, tačiau uždegiminiai dariniai yra neliečiami, nes tai gydytojų darbas.


Cheminis veido valymas - kaip vyksta?


Cheminis veido valymo procedūra prasideda nuvalant veidą, kad būtų pašalintos nešvarumai ir riebalai. Toliau, cheminiai produktai, dažnai turintys rūgštinių medžiagų, yra naudojami odai atnaujinti. Šie produktai gali būti įvairių tipų, priklausomai nuo jūsų odos būklės ir poreikių.

Priklausomai nuo naudojamų produktų rūgštingumo ir stiprumo, jūs galite jausti lengvą šilumą, švelnų dilgčiojimą arba nieko išskirtinio. Cheminio valymo metu rūgštys ar kiti veikliosios medžiagos atlieka eksfoliaciją, pašalindamos negyvas odos ląsteles ir atskleisdamos jaunesnę, šviesesnę odą.

Visa procedūra trunka įvairiai, priklausomai nuo naudojamų produktų ir jūsų odos būklės. Po procedūros odos priežiūros specialistas gali naudoti raminančius produktus, kad būtų sumažintas bet koks dirginimo ar paraudimo pavojus.


Cheminio veido valymo kaina ir paslaugos


Cheminio veido valymo kaina gali labai skirtis priklausomai nuo paslaugų teikėjo, jo patirties, vietos ir naudojamų produktų kokybės. Paprastai kainos svyruoja nuo keliasdešimt iki kelių šimtų eurų už vieną sesiją.

Daugelis vietų siūlo paketus arba pasiūlymus, leidžiančius klientams gauti nuolaidas, jeigu jie pasirenka daugiau nei vieną sesiją.

Kainos gali apimti ne tik pačią procedūrą, bet ir paslaugas prieš ir po procedūros, konsultaciją su specialistu ir kartais net specialius produktus, skirtus odos priežiūrai namuose. Prieš pasirenkant vieną paslaugų teikėją, svarbu gerai išsiaiškinti, kas įeina į kainą, kad išvengtumėte netikėtų išlaidų. Taip pat svarbu žinoti, ar paslaugų teikėjas turi sertifikatus ar rekomendacijas, garantuojančias aukštą paslaugų kokybę. Tai padės jums pasirinkti patikimą specialistą, kuris gerbia jūsų odos sveikatą ir teikia profesionalias paslaugas.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.