Intraoralinis veido masažas yra masažo procedūra, kuria metu veido raumenys masažuojami iš vidaus - per burnos ertmę. Tai yra gana specializuota masažo technika, kuria siekiama atpalaiduoti įtampą veido raumenyse, ypač apatinėje veido dalyje.

Intraoralinis veido masažas

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Intraoralinis veido masažas: sveikai ir natūraliai sustiprinkite raumenis


Intraoralinis veido masažas yra naudingas ne tik dėl savo atpalaiduojančio poveikio, bet ir kaip priemonė stiprinti veido raumenis. Įtraukdami šią praktiką į kasdienį rūpesčių ir sveikatos palaikymo planą, galima sustiprinti veido raumenis, padidinti jų lankstumą ir palaikyti sveiką veido išraišką.

Tai ypač svarbu siekiant sumažinti raukšles, išlaikyti raumenų tonusą ir užtikrinti sveiką veido odos būklę.


Sveikos odos paslaptis: intraoralinis veido masažas Jums!


Veido raumenų stiprinimas yra esminė sveikos ir jaunos išvaizdos dalis. Gerai ištreniruoti veido raumenys ne tik pagerina išvaizdą, bet ir padeda išlaikyti sveiką odos būklę, sumažina raukšles ir skatina gerą kraujotaką.

Norint pasiekti geriausių rezultatų intraoralinio veido masažo metu, svarbu įtraukti veiksmingas praktikas. Tai gali apimti: nuolatinius veido raumenų pratimus, kasdienę veido masažo procedūrą, teisingą veido odos priežiūrą ir pan. Šie metodai padeda išlaikyti veido sveikatą ir išvaizdą, užtikrindami optimalų raumenų tonusą ir lankstumą.


Intraoralinis veido masažas - kas tai ir kaip vyksta?


Intraoralinis veido masažas yra specializuota masažo technika, kurios metu atliekamas masažas veido ir burnos ertmės viduje. Masažas atliekamas pasitelkiant pirštus arba masažo priemones. Masažo metu švelniai spaudžiama arba daromi lengvi judesiai specifinėse veido ir burnos vietose. 

Įvairios technikos, tokios kaip lėti spaudimai į veido raumenis, taškiniai masažai burnos ertmėje, bei atpalaiduojantys judesiai, padeda pagerinti kraujotaką, mažina raumenų įtampą ir gali sumažinti galvos skausmus arba burnos ertmės susirgimus.

Svarbu paminėti, kad šis masažas turi būti atliekamas atsargiai ir tik patyręs specialistas turėtų atlikti šią procedūrą. Nerekomenduojama masažą atlikti be atitinkamų žinių arba priežiūros, kad būtų išvengta galimų sužalojimų ar infekcijų.


Intraoralinio veido masažo kaina ir paslaugos


Intraoralinio veido masažo kainos gali labai skirtis priklausomai nuo paslaugų teikėjo, jo patirties ir naudojamų metodų. Dažniausiai kaina nustatoma atsižvelgiant į sesijos trukmę, procedūrų tipą bei pasirinktą terapeuto lygį. Įprastai vienos intraoralinio veido masažo sesijos kaina Lietuvoje gali svyruoti nuo apie 30 iki 80 eurų. Ši kaina gali būti kintanti ir gali priklausyti nuo terapijos trukmės arba papildomų paslaugų, kurios gali būti įtrauktos į sesiją.

Paslaugų kokybė gali labai skirtis, priklausomai nuo to, kiek patyręs yra terapeutas, kokius metodus taiko ir kiek jis gali pasiūlyti individualizuotų ar specializuotų paslaugų. Yra paslaugų teikėjų, kurie gali siūlyti papildomas paslaugas ar konsultacijas, siekiant geriau pritaikyti intraoralinio veido masažą kliento poreikiams. Tai gali apimti individualaus planavimo sesijas, konsultacijas dėl veido odos priežiūros arba kaip papildomą palaikymą terapijos po rezultatų išlaikymo.

Reikėtų atkreipti dėmesį, kad prieš pasirenkant paslaugų teikėją svarbu atidžiai įvertinti jo kvalifikaciją, turimas rekomendacijas ir galimybes paslaugą asmeniškai pritaikyti jūsų poreikiams. Taip pat svarbu išsiaiškinti, ar kaina apima visas numatytas procedūras ar yra papildomų mokesčių už papildomas paslaugas.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.