Paakių mezoterapija yra procedūra, kuria siekiama pagerinti paakių srities odos būklę ir išvaizdą. Ši mezoterapijos rūšis yra specialiai pritaikyta jautriai ir plonai paakių sričiai, kurioje oda gali būti linkusi raukšlėtis patinti ar linkusi prie pigmentacijos pokyčių.

Paakių mezoterapija

Filtruoti pagal:
Rūšiuoti:
Pagal pateiktą užklausą, jokių paslaugų skelbimų neradome... Šiuo metu "Veido procedūros" skiltyje paslaugų skelbimų neradome...

Paakių mezoterapija: atsikratykite nuovargio žvilgsnio ir raukšlių


Paakių mezoterapija yra puikus būdas atsikratyti nuovargio požymių ir sumažinti raukšles paakių srityje. Ši procedūra skirta stiprinti odą, mažinti patinimus, drėkinti ir pagerinti paakių srities odos būklę.

Mezoterapijos procedūra gali padėti suteikti jūsų paakiams šviežumo, sumažinti raukšles ir atgaivinti odą, taip suteikiant jūsų veidui atspalvį ir energiją. 


Pasitikėkite mūsų specialistais: paakių mezoterapija Jums 


Pasitikėkite mūsų profesionalų komanda ir leiskite mums suteikti Jums paakių mezoterapijos procedūrą. Mes siekiame padėti atgaivinti paakių srities odą, mažinant nuovargio požymius ir raukšles.

Mūsų specialistai yra pasirengę pasiūlyti aukščiausios kokybės paslaugas, atsižvelgdami į jūsų unikalius poreikius. Leiskite mums padėti Jums atgauti gaivų, jaunatvišką ir šviesų paakių atspalvį, kurį Jūs vertinate!

Pasitikėkite mūsų specialistų komanda ir leiskite mums padėti jums atgauti švytinčią išvaizdą!


Paakių mezoterapija - kas tai ir kaip vyksta?


Paakių mezoterapija yra procedūra, skirta pagerinti paakių srities odos būklę ir išvaizdą. Įvairios mezoterapijos formos gali būti taikomos šiai sričiai, kuriose paakių oda yra plona ir jautri.

Procedūros eiga. 

Valymas: Procedūra prasideda paakių srities odos valymu, kad būtų pašalinti nešvarumai ir riebalai.

Mezoterapijos kokteilio įvedimas: Specialistas pritaiko mezoterapijos kokteilį, kuris dažniausiai sudarytas iš hialurono rūgšties, vitaminų, antioksidantų ir kitų naudingų medžiagų. Šis kokteilis įvedamas į odą per plonas adatas arba specialius įrenginius, kad būtų pagerinta odos būklė.

Procedūros pabaiga: Dažniausiai procedūra užbaigiama drėkinančiu kremu arba kauke, siekiant nuraminti odą ir padėti jai atsigauti po procedūros.

Paakių mezoterapija gali padėti sumažinti patinimus, mažinti tamsius ratilus, drėkinti odą ir sumažinti raukšles paakių srityje. Svarbu pabrėžti, kad procedūra gali sukelti minimalų diskomfortą ir gali reikėti kelių sesijų, kad būtų pasiekti geriausi rezultatai. Prieš pradedant procedūrą, svarbu pasikonsultuoti su specialistu.


Paakių mezoterapijos kaina ir paslaugos


Prieš pradedant paakių mezoterapijos procedūrą, svarbu pabrėžti, kad kainos gali skirtis priklausomai nuo klinikos, jų regiono ir pačios procedūros bei naudojamų medžiagų. Lietuvoje paakių mezoterapijos kainos gali svyruoti nuo kelių dešimčių iki kelių šimtų eurų už vieną sesiją.

Paakių mezoterapija yra procedūra, kuria siekiama pagerinti paakių sritys odos būklę, sumažinti patinimus, raukšles ir pagerinti jos išvaizdą. Tačiau, norint pasiekti geriausių rezultatų, gali prireikti kelių sesijų, priklausomai nuo individualių odos poreikių.

Prieš pradedant procedūrą, svarbu pasikonsultuoti su specialistu, kad būtų nustatytas individualus gydymo planas ir galutinės procedūros kainos bei teikiamos paslaugos.


Tapk didelės bendruomenės dalimi

Daugiau kaip 15.000 paslaugų teikėjų pasiūlymų.

Virš 350 įvairių paslaugų grupių.